Privicy & Sarat jeung Kaayaan

Myeyelashstore geus komitmen pikeun mayungan privasi anjeun pikeun masihan anjeun pangalaman online aman. Ieu Pernyataan Privasi manglaku ka situs web Myeyelashstore sarta ngokolakeunana pendataan sarta pamakéan. Ku ngagunakeun ramatloka Myeyelashstore, anjeun idin ka lila-data dijelaskeun dina pernyataan ieu.

perlindungan financial idéntitas anjeun téh ti utmost pentingna. Éta pisan sababna naha urang ngolah sagala pangmayaran liwat PayPal, nu salah sahiji sistem ngolah pembayaran safest na paling aman di dunya. Saterusna, kabeh informasi pribadi dikumpulkeun dina situs ieu diteundeun mastikeun rahasia teu dijual, bahannana tiasa dipaké deui, disewa, diungkabkeun, atawa loaned. inpo pribadi anjeun dipaké solely na éksklusif pikeun kaperluan minuhan urutan anjeun sarta nyieun pangalaman dibeuli Anjeun kasuksésan hiji.

Kumpulan inpo pribadi Anjeun

Myeyelashstore ngumpulkeun informasi diwanoh pribadi, kayaning alamat e-mail Anjeun, ngaran, alamat atawa nomer telepon. Myeyelashstore ogé ngumpulkeun informasi demografi anonim, nu teu unik ka anjeun, kayaning Anjeun kode ZIP, umur, jenis kelamin, karesep, kapentingan sarta paporit.

Aya ogé béja ngeunaan hardware komputer jeung software anu otomatis dikumpulkeun ku Myeyelashstore. Inpo ieu bisa ngawengku: IP anjeun alamat, jenis browser, ngaran domain, kali aksés na ngarujuk alamat situs wéb. Inpo ieu dipake ku Myeyelashstore pikeun operasi di toko ecommerce, pikeun miara jasa kualitas / produk, sarta nyadiakeun statistik umum ngeunaan pamakéan situs wéb Myeyelashstore.

Mangga tetep dina pikiran nu lamun langsung nyingkab informasi diwanoh pribadi atanapi data pribadi sénsitip ngaliwatan papan pesen publik Myeyelashstore 's, informasi ieu bisa dikumpulkeun sarta dipaké ku batur. Catetan: Myeyelashstore teu maca salah sahiji komunikasi pribadi online Anjeun.

Myeyelashstore nyorong anjeun marios teh pernyataan privasi tina situs web anjeun milih ieu numbu ka ti Myeyelashstore ku kituna anjeun bisa ngarti kumaha pamadegan situs web kumpulkeun, make jeung babagi inpormasi Anjeun. Myeyelashstore henteu tanggung jawab ka pernyataan privasi atawa eusi lianna dina situs wéb luar tina Myeyelashstore na Myeyelashstore kulawarga situs wéb.

Mangpaat inpo pribadi Anjeun

Myeyelashstore ngumpulkeun sarta migunakeun informasi pribadi anjeun ka beroperasi situs web Myeyelashstore na nganterkeun jasa / produk nu dipundut. Myeyelashstore ogé migunakeun informasi diwanoh pribadi Anjeun pikeun nginpokeun Anjeun produk atawa jasa lianna sadia ti Myeyelashstore na affiliates na. Myeyelashstore ogé bisa ngahubungan anjeun via survey keur ngalaksanakeun ieu panalungtikan ngeunaan pamadegan anjeun tina jasa ayeuna atanapi tina jasa anyar potensi anu bisa jadi ditawarkeun.

Myeyelashstore teu ngajual, nyewa atawa ngajakan béréndélan customer na ka pihak katilu. Myeyelashstore bisa, ti jaman ka jaman, ngahubungan nu atas nama mitra bisnis éksternal ngeunaan kurban sabagean anu bisa jadi dipikaresep ku anjeun. Dina eta kasus, informasi diwanoh pribadi unik anjeun (e-mail, ngaran, alamat, nomer telepon) henteu dibikeun ka pihak katilu. Sajaba ti éta, Myeyelashstore bisa babagi data kalayan mitra dipercanten pikeun mantuan kami ngalakukeun analisis statistik, ngirim Anjeun surélék atawa mail pos, nyadiakeun rojongan customer, atawa ngatur pikeun deliveries. Sadaya pihak katilu sapertos dilarang tina ngagunakeun informasi pribadi anjeun kajaba nyadiakeun jasa ieu kana Myeyelashstore, sarta aranjeunna diwajibkeun ngajaga karusiahan inpormasi Anjeun.

Myeyelashstore henteu dipaké atawa nyingkab informasi pribadi sénsitip, kayaning lomba, agama, atawa afiliasi pulitik, tanpa idin eksplisit Anjeun.

Myeyelashstore nyimpen jejak tina situs web na kaca konsumén urang buka dina Myeyelashstore, guna nangtukeun naon jasa Myeyelashstore / produk nu pang populerna. data ieu dipaké pikeun nganteurkeun eusi ngaropéa tur iklan dina Myeyelashstore ka konsumén anu kabiasaan nunjukkeun yén maranéhna museurkeun wewengkon matuh tangtu.

situs Myeyelashstore web bakal nyingkab informasi pribadi anjeun, tanpa aya bewara, ngan lamun diperlukeun pikeun ngalakukeunana ku hukum atawa di iman kapercayaan alus nu aksi sapertos perlu: (a) akur ka edicts hukum atawa sasuai jeung prosés légal dilayanan on Myeyelashstore atawa loka; (B) ngajaga jeung ngabéla hak atanapi milik Myeyelashstore; na, (c) polah dina kaayaan exigent ngajaga kasalametan pribadi pamaké tina Myeyelashstore, atawa umum.

Paké cookies

Situs web Myeyelashstore migunakeun "cookies" pikeun mantuan Anjeun pribados pangalaman online Anjeun. A cookie mangrupakeun file téks anu disimpen dina hard disk anjeun ku kaca web server. Cookies teu bisa dipaké pikeun ngajalankeun program atawa nganterkeun virus pikeun komputer. Cookies nu uniquely ditugaskeun ka anjeun, sarta ngan bisa maca ku server ramat dina domain anu dikaluarkeun cookie ka anjeun.

Salah sahiji tujuan utama cookies nyaeta nyadiakeun ciri genah mun ngahemat anjeun waktu. Tujuan cookie téh ditujukeun pikeun ngabejaan web server nu geus balik ka kaca husus. Contona, lamun pribados Kaca Myeyelashstore, atawa ngadaptar kalawan loka atawa jasa Myeyelashstore, cookie a mantuan Myeyelashstore kana ngelingan informasi husus Anjeun on kunjungan saterusna. Ieu simplifies prosés ngarékam informasi pribadi anjeun, kayaning alamat tagihan, alamat pengiriman barang, jeung saterusna. Lamun anjeun balik deui ka situs web Myeyelashstore sami, informasi samemehna anjeun disadiakeun bisa Disalin, jadi anjeun bisa kalayan gampang migunakeun fitur Myeyelashstore nu ngaropéa.

Anjeun gaduh kamampuhan pikeun nampa atawa nolak cookies. Paling web panyungsi otomatis nampa cookies, tapi anjeun biasana bisa ngaropéa setting panyungsi anjeun pikeun nampik cookies lamun resep. Lamun milih nampik cookies, Anjeun bisa jadi teu tiasa pinuh ngalaman fitur interaktif sahiji jasa Myeyelashstore atanapi situs web nu dianjangan.

Situs migunakeun Konci remarketing Google Analytics na log lamun pamaké nempo kaca husus atanapi nyandak tindakan husus dina ramatloka ieu. Ieu bakal ngidinan Myeyelashstore nyadiakeun advertisements ngaropéa sakuliah internet dumasar kana kapentingan husus Anjeun. Simkuring jeung pihak-katilu ngical paralatan, kaasup Google, nganggo cookies mimitina-pihak (kayaning cookie Google Analytics) jeung cookies pihak-katilu (kayaning cookie DoubleClick) babarengan pikeun nginpokeun, ngaoptimalkeun, sarta ngalayanan Iklan dumasar kunjungan kaliwat anjeun pikeun situs web Myeyelashstore. Mun anjeun teu hayang nampa tipe ieu iklan ti kami dina mangsa nu bakal datang bisa milih kaluar ngagunakeun formulir milih-kaluar disadiakeun ku Google.

Kaamanan inpo pribadi Anjeun

Myeyelashstore secures informasi pribadi anjeun ti aksés diidinan, pamakéan atawa panyingkepan. Myeyelashstore secures informasi diwanoh pribadi anjeun nyadiakeun on server komputer di lingkungan dikawasa, aman, ditangtayungan tina aksés diidinan, pamakéan atawa panyingkepan. Lamun informasi pribadi (kayaning jumlah kartu kiridit) anu dikirimkeun ka jalaloka séjén, éta téh ditangtayungan ngaliwatan pamakéan enkripsi, kayaning nu aman stop kontak Lapisan (SSL) protokol.

Parobahan ieu pernyataan

Myeyelashstore kalana bakal ngamutahirkeun ieu Pernyataan Privasi ngeunteung parusahaan jeung eupan balik customer. Myeyelashstore nyorong anjeun périodik marios Pernyataan ieu jadi informed kumaha Myeyelashstore geus mayungan informasi Anjeun.

INPORMASI KONTAK

Myeyelashstore ngabagéakeun komentar anjeun ngeunaan ieu Pernyataan Privasi. Lamun yakin yén Myeyelashstore teu anut ka Pernyataan ieu, mangga ngahubungan Myeyelashstore di info@myeyelashstore.com. Urang bakal make usaha lumrah komersil pikeun promptly nangtukeun sarta ubar masalah

Milarian toko kami