Mulih & séntral

THE Myeyelashstore janji

Mun anjeun teu cinta deui, balik deui! Urang rék jadi sagampil senang jeung produk Myeyelashstore anjeun sakumaha kami! Lamun sagala cara anjeun teu puas ku komponen nu dibeuli, urang janji hiji ngabalikeun duit pinuh atawa tukeur dina poé 30 munggaran sanggeus anjeun nampi parsél nu .All yén urang menta anu keur anjeun balik item dina éta bungkusan aslina marengan anjeun invoice atawa resi.

Mun rék ngabalikeun duit duit, mangga ngahubungan kami pikeun meunangkeun alamat dimana anjeun kudu ngirimkeun deui parsél nu.

Ngan barang geus dibeuli on myeyelashstore.com bakal ditarima. Mun barang anjeun anu dibeuli di hiji pangecér otorisasi, mangga ngahubungan pangecér nu langsung ka ngatur pikeun mulang.

* Pikeun mulih internasional nempo FAQ tab di handap ieu.

hambalan 1

Nepikeun nu menta mulang ka info@myeyelashstore.com

hambalan 2

Mastikeun kalawan kami sabaraha produk rék balik deui ka kami.

Konsumén bakal ngan bisa boga muatan sakali pikeun waragad pengiriman barang (ieu ngawengku mulih); No-restocking bisa boga muatan ka pamakéna pikeun balik produk.

hambalan 3

Refunds aya olahan dina poé bisnis 5-10 keur dikirimkeun ka Myeyelashstore sesah. Hiji email bakal dispatched nalika ngabalikeun duit anjeun diolah.

kualifikasi

  • Mulih kudu shipped kaluar dina 30 poé narima pakét Anjeun.
  • Item kudu mailed deui dina kemasan aslina sapanjang kalawan invoice atawa resi.
  • Final diobral: Sakur sapotong ditandaan salaku 'diobral final' nyaéta final na teu bisa balik atawa disilihtukeurkeun.
  • The MyeyelashstoreLash Book mangrupakeun item diobral final. Taya séntral / mulih bisa diolah pikeun produk ieu.

Milarian toko kami