Sarat & Kaayaan

Sarat & Kaayaan

Wilujeng sumping di Myeyelashstore.com! Myeyelashstore sesah, Inc. ( "Myeyelashstore" atawa "Company") teh operator tina situs www.myeyelashstore.com.

Ku ngakses, ngotektak atawa maké Loka ieu, anjeun ngaku yén anjeun geus maca, dipikaharti sarta sapuk bisa kabeungkeut ku Sarat ieu Pamakéan (ieu "Sarat"). Mun anjeun teu satuju kana Sarat ieu, Anjeun teu kudu dipaké atawa ngakses Loka ieu. Myeyelashstore.com cadangan hak ningali balik Sarat ieu iraha wae ku ngamutahirkeun posting ieu. Anjeun wanti mun marios Sarat ieu unggal waktu anjeun nganggo Loka éta alatan pamakéan Anjeun tina Loka sanggeus posting parobahan bakal mangrupakeun ditampa anjeun tina parobahan. Perjangjian jeung Sarat ieu ogé constitutes kasapukan Kirim ka Sarat jeung Kaayaan kasatiaan Program(Nu "kasatiaan Program Sarat") jeung Myeyelashstore.com kabijakan privasi (Nu "Sarat jeung Kaayaan Pamakéan"), nu dilebetkeun di dieu.

Urang dibere anjeun, kawates, non-transferable, lisénsi non-ekslusif pribadi pikeun ngakses jeung make Loka éta. Urang cagar katuhu, dina kawijaksanaan budi urang jeung tanpa aya bewara ka anjeun, mun ningali balik ka produk jeung jasa sadia on Loka jeung ka robah, digantungkeun atawa ngaeureunkeun aspék salah sahiji Loka jeung urang moal bisa makéna Anjeun atawa pihak katilu mana wae pikeun ngalakukeun kitu. Urang ogé bisa maksakeun aturan pikeun sarta wates dina pamakéan Loka atawa ngawatesan aksés anjeun ka bagian, atawa sakabeh, tina Loka nu tanpa aya bewara atanapi pinalti. pamakéan terus anjeun tina Loka bakal mangrupakeun ditampa anjeun tina sagala parobahan misalna.

Paké loka

Anjeun bisa make Loka hijina pikeun anjeun pamakéan pribadi sorangan non-komersial sarta sasuai jeung Sarat ieu. Anjeun tanggel waler pikeun komunikasi Anjeun sorangan, kaasup pangiriman, Ngunggah atanapi posting ngeunaan informasi keur Loka jeung nu jawab konsékuansi tina komunikasi misalna. Sagala pamakéan séjénna Loka butuh nu idin ditulis saméméh of Myeyelashstore.com. Anjeun bisa jadi teu disebutkeun nyalin, ngaropéa, atawa ngadistribusikaeun eusi Loka ieu tanpa idin ditulis saméméh of Myeyelashstore.com. Anjeun bisa jadi teu ngaropéa, nyebarkeun, ngirimkeun, ilubiung dina alih, ngajual, nyieun karya turunan ti, atanapi sagala cara mangpaatkeun salah sahiji eusi kapanggih dina Loka éta, dina sadayana atawa sabagian.

Urang merlukeun sakabeh Anggota (sakumaha didefinisikeun handap di bagian 4 of Sarat ieu) mun satuju teu make Loka, sarta husus nyaram sagala pamakéan Loka, keur salah sahiji kaperluan handap:

  • Posting, komunikasi atanapi ngalirkeun sagala bahan nu infringes on wae intelektual, publisitas atanapi privasi katuhu jalma atawa lembaga sejen;
  • Ngasupkeun inpo naon nu bohong, taliti atanapi henteu sorangan;
  • Ngalakonan ngalaksanakeun éta bakal mangrupakeun hiji ngalanggar kriminal atawa masihan naékna liability sipil atawa lamun heunteu ngalanggar sagala hukum atawa Perda;
  • Ngusahakeun ngaganggu sagala cara jeung Loka, atawa kaamanan jaringan Myeyelashstore.com urang, atawa ngusahakeun nganggo Loka 's jasa mangtaun aksés diidinan pikeun sagala sistem komputer lianna; jeung
  • Ngagunakeun Loka ka leupaskeun kapal dagangan ka pihak katilu

mérek dagang

Sadaya merek dagang, tanda jasa, jeung ngaran dagang tina Myeyelashstore.comlashes.com dipaké dina loka mangrupakeun mérek dagang atawa mérek dagang kadaptar ti Myeyelashstore.com sesah.

Pendaptaran sareng kecap akses

Dina raraga ngakses jasa tangtu on Loka, Anjeun bakal diperlukeun nyadiakeun informasi husus. Sadaya inpo tentang anjeun kudu jadi jujur, jeung anjeun bisa jadi teu make sagala aliases atanapi cara nu lian nepi mask identitas leres Anjeun. Sagala kecap akses disadiakeun kudu safeguarded sepanjang waktos. Anjeun jawab kaamanan kecap akses Anjeun tur bakal solely makéna pikeun sagala pamakéan atawa pamakéan diidinan of Loka di handapeun kecap akses misalna. Urang bisa numpurkeun atanapi nungtungan aksés Anjeun iraha wae nganggo atanapi tanpa aya bewara. Ngartos kumaha ieu kami nganggo inpormasi dikumpulkeun ti anjeun, mangga baca kami kabijakan privasi.

langganan elit

Myeyelashstore.com nawarkeun dua jenis elit langganan: bulanan (ditagih bulanan) jeung lalanggan taunan prepaid. Perhatikeun elit Kit purchases atanapi lalanggan henteu lumaku / dileler titik kasatiaan tur teu bisa digabungkeun jeung sagala diskon atanapi promosi lianna.

Sarat pembaharuan otomatis

Kalayan hormat ti Myeyelashstore.com Elite lalanggan tunduk kana pembaharuan otomatis, Anjeun satuju yén Myeyelashstore.com bisa ngalebetkeun biaya periodik (misalna bulanan) jeung metoda pembayaran dipilih Anjeun tanpa otorisasina salajengna ti anjeun dugi ka nyadiakeun bewara prior nu keukeuh nungtungan otorisasina ieu atawa ngaganti metodeu pamayaran Anjeun. Anjeun satuju yen aya bewara sapertos moal mangaruhan biaya dikintunkeun saméméh Myeyelashstore.com alesan bisa meta.

Lalanggan bulanan elit

Ku purchasing hiji Elite Bulanan langganan, Anjeun satuju jeung ngaku yen langganan anjeun boga muatan pembayaran awal jeung ngulang di rate langganan lajeng-ayeuna sarta anjeun nampi tanggung jawab sakabeh biaya ngulang deui saméméh pembatalan, kaasup mana lumaku sagala biaya diolah ku Myeyelashstore.com sanggeus tanggal beakna kartu pamayaran Anjeun.

Sarat otomatis elit bulanan pembaharuan

langganan Elite Anjeun bakal otomatis renewed pikeun période bulanan saterusna sarta metoda mayar anjeun bakal otomatis jadi boga muatan pikeun tiap jaman bulanan saterusna di rate langganan lajeng-ayeuna dugi ka ngabolaykeun pembaharuan langganan Bulanan Anjeun.

POLISI pembatalan Pikeun lalanggan bulanan

Pikeun ngabolaykeun Anjeun elit Bulanan langganan iraha wae, anjeun meureun (i) login kana rekening anjeun sarta turutan prosedur pembatalan aya, (ii) ngirim urang pesen di info@Myeyelashstore.comlashes.com sarta kami bakal ngalakukeun eta pikeun anjeun. Lamun ngabolaykeun, anjeun bisa make langganan anjeun nepi ka ahir istilah langganan anjeun lajeng-ayeuna.

Lalanggan taunan elit

Ku purchasing hiji langganan Taunan, Anjeun satuju jeung ngaku yen langganan anjeun boga hiji fitur pre-mayar awal pikeun sataun pinuh ku jasa sarta ngulang deui fee langganan pembaharuan Taunan di rate langganan Taunan lajeng-ayeuna sarta anjeun nampi tanggung jawab sakabeh biaya ngulang deui saméméh mun pembatalan, kaasup mana lumaku sagala biaya diolah ku Myeyelashstore.com sanggeus tanggal beakna kartu pamayaran Anjeun.

Sarat pembaharuan otomatis elit taunan

Di tungtung unggal istilah langganan Elite keu, langganan Elite Anjeun bakal otomatis ngalegaan pikeun istilah sejen tina sataun tur metoda mayar anjeun bakal otomatis jadi boga muatan fee langganan pembaharuan Elite Taunan di rate langganan Elite Taunan lajeng-ayeuna dugi ka ngabolaykeun Anjeun elite langganan pembaharuan taunan.

POLISI pembatalan Pikeun elit taunan RENEWALS langganan

Anjeun ngan bisa ngabolaykeun anjeun ayeuna Elite langganan Taunan salila bulan mimiti langganan. Pikeun ngabolaykeun langganan pembaharuan Elite Taunan anjeun keur taun di handap, iraha wae sanggeus anjeun ditagih pikeun sataun lajeng-ayeuna, anjeun meureun (i) login kana rekening anjeun sarta turutan prosedur pembatalan aya, (ii) kirimkeun kami dipilampah dina info@Myeyelashstore.comlashes.com sarta kami bakal ngalakukeun eta pikeun anjeun.

Mulih & séntral Pikeun elit lalanggan

Sadaya produk dibeuli di handapeun Elite langganan anu tunduk kana Myeyelashstore.com Balik deui & Exchange Sarat jeung Kaayaan.

Mun rék ngabalikeun duit duit, mangga ngahubungan kami pikeun meunangkeun alamat ngabalikeun duit.

Konsumén bakal ngan bisa boga muatan sakali pikeun waragad pengiriman barang (ieu ngawengku mulih); No-restocking bisa boga muatan ka pamakéna pikeun balik produk.

Otomatis-renew program:

Ku agreeing pikeun ilubiung dina hiji Otomatis-renew Program pikeun replenish suplai lash, anjeun satuju jeung ngaku yen partisipasi anjeun dina program nu boga muatan pembayaran awal jeung ngulang di frekuensi dipilih (increments 1 / 3 / 6 bulan) mun anjeun asup nepi dina jumlah tina harga ritel lajeng-kiwari produk Anjeun dipilih dipintonkeun dina loka jeung anjeun nampi tanggung jawab sakabeh biaya ngulang deui saméméh pembatalan, kaasup mana lumaku sagala biaya diolah ku Myeyelashstore.com sanggeus tanggal beakna kartu pamayaran Anjeun. Perhatikeun Otomatis-renew purchases Program teu dileler titik kasatiaan tur teu bisa digabungkeun jeung sagala diskon atanapi promosi séjén

Otomatis-renew Sarat pangiriman

Produk Anjeun dipilih pikeun otomatis-pembaharuan bakal otomatis dikirim ka anjeun dina frékuénsi dipilih ku anjeun (misalna unggal 3 bulan) jeung metoda mayar anjeun bakal otomatis jadi boga muatan dina 1st sahiji bulan nu pangiriman mangrupa kajadian dina jumlah harga ritel lajeng-ayeuna keur produk on loka nu dugi ka ngabolaykeun pilihan Pangiriman otomatis Anjeun.

POLISI CANCELATION Pikeun Otomatis-renew program /

Pikeun ngabolaykeun Anjeun Renewal otomatis iraha wae, anjeun meureun (i) login kana rekening anjeun sarta turutan prosedur pembatalan aya, (ii) ngirim urang pesen di info@Myeyelashstore.comlashes.com sarta kami bakal ngalakukeun eta pikeun anjeun.

Mulih AND séntral Pikeun Otomatis-renew produk

Sadaya produk dibeuli di handapeun langganan otomatis-renew anu tunduk kana Balik deui Myeyelashstore.com na Sarat jeung Kaayaan Exchange.

Sarat jeung Kaayaan tambahan

Anjeun satuju yen istilah jeung kaayaan tambahan mungkin berlaku kana produk husus, tarekat atawa pamakéan Anjeun tina porsi tangtu Loka éta, kaasup nu aya kaitannana ka nyusun, Kawijakan pengiriman barang, Kawijakan balik, Sarta program ganjaran kaanggotaan (kaasup Sarat kasatiaan Program) ( "Sarat Tambahan"), nu Sarat Tambahan dijieun bagian tina Sarat ieu ku rujukan. Mun aya konflik antara Sarat ieu jeung Sarat Tambahan, anu Sarat Tambahan wajib ngadalikeun.

panipuan panyalindungan

Salaku bagian tina prosedur ngolah urutan urang, urang bisa layar pesenan Katarima pikeun panipuan atawa tipe séjén kagiatan diidinan atawa haram. Urang cagar hak nolak ngolah hiji urutan alatan disangka panipuan atawa aktivitas diidinan atawa haram. Lamun kami nyangka aktivitas curang, diidinan atawa ilegal, urang bisa nolak urutan anjeun atanapi urang bisa ngahubungan nu di nomer telepon atawa email alamat anjeun disadiakeun pikeun ngonfirmasi urutan Anjeun. Urang ogé cagar hak ngabolaykeun rekening wae atanapi nolak ngilikan kana alamat nu tangtu alatan disangka panipuan atawa aktivitas diidinan atawa haram. Simkuring nyandak ukuran ieu ngajaga konsumén urang ogé Sunan Gunung Djati ti panipuan atawa aktivitas diidinan atawa ilegal lianna.

transaksi

Mun hayang meuli naon produk atawa jasa anu dijieun sadia ngaliwatan Loka (unggal meuli misalna, hiji "urus"), Anjeun bisa jadi dipenta pikeun nyadiakeun informasi nu tangtu luyu jeung urus Anjeun kaasup, tanpa watesan, angka kartu kiridit anjeun, tanggal béakna tina kartu Anjeun kiridit, alamat tagihan anjeun, sarta informasi pengiriman barang anjeun. Anjeun ngagambarkeun jeung ngajamin yén anjeun ngabogaan hak légal ngagunakeun sagala kartu kiridit (s) atawa metoda pembayaran séjén (s) garapan dina sambungan kalawan urus sagala. Ku ngirimkeun informasi misalna, Anjeun dibere mun Myeyelashstore.com bener nyadiakeun informasi sapertos ka pihak katilu pikeun tujuan tina facilitating parantosan tina transaksi diprakarsai ku anjeun atanapi atas nama Anjeun. Verifikasi informasi bisa jadi diperlukeun saméméh pangakuan atawa parantosan urus sagala.

Kabéh déskripsi, Gambar, rujukan, fitur, eusi, spésifikasi, produk, sarta harga produk jeung jasa dijelaskeun atawa digambarkeun di Loka éta téh keur ngarobah iraha wae tanpa aya bewara matuh. beurat tangtu, ukuran, sarta déskripsi séjén anu perkiraan sarta disadiakeun pikeun tujuan genah wungkul.

Citakan tina sagala produk atawa jasa di Loka teu imply atawa ngajamin yen produk atawa jasa ieu bakal aya. Éta téh tanggung jawab anjeun ka ascertain tur nurut sagala hukum lumaku lokal, kaayaan, féderal, sarta internasional (kaasup sarat umur minimal) dina hal ka resi, diilikan, pamakéan, sarta dijual sagala item dibeuli ti Loka ieu.

Ku cara nempatkeun hiji urutan, anjeun ngagambarkeun yén produk maréntahkeun bakal dipaké ukur di luhur halal. Myeyelashstore.com cadangan katuhu, kalawan atawa tanpa aya bewara prior, mun ngalakukeun naon wae salah sahiji atawa leuwih tina handap:

(I) ngawatesan kuantitas sadia tina atawa ngaeureunkeun sagala produk atawa jasa
(Ii) maksakeun kaayaan dina honoring of Kupon wae, kode Kupon, kode promosi, atawa promotion sarupa séjén
(Iii) ngawatesan sagala pamaké ti nyieun atawa completing wae atawa sakabéh urus (s; na
(IV) ingkar nyadiakeun sagala pamaké kalayan sagala produk atawa jasa.

Anjeun satuju yen ku cara nempatkeun hiji urutan on Loka, Anjeun nu ngasupkeun kana kontrak ngariung jeung Myeyelashstore.com tur satuju kana mayar sagala biaya nu bisa ditanggung ku anjeun atanapi atas nama Anjeun liwat Loka éta, dina harga (s) dina pangaruh lamun biaya misalna anu ditanggung kaasup, tanpa watesan, kabeh pengiriman barang jeung nanganan biaya. Tambahanana, Anjeun tetep nanggungjawaban kanggo pajeg anu bisa jadi lumaku pikeun transaksi Anjeun.

Produk informasi; Kuantitas watesan ON

Lian sagala eusi nu bisa jadi dikintunkeun ku Anggota ti jaman ka jaman, urang narékahan pikeun mastikeun yén informasi dina Loka geus réngsé sarta dipercaya. Inpo tangtu bisa ngandung kasalahan bedah, kasalahan panulisan sarta kasalahan séjén atawa akurat, nu bisa urang ngabenerkeun tanpa liability. Urang ogé cagar hak ngawatesan jumlah dibeuli ku Anggota jeung ka ningali balik, numpurkeun, atawa nungtungan hiji acara atawa promotion iraha wae tanpa aya bewara (kaasup sanggeus hiji urutan geus dikintunkeun atanapi dicaritakeun). Simkuring teu ngajamin yén sakabéh produk digambarkeun dina Loka kami bakal aya.

hak proprietary

Anjeun ngaku na satuju yén eusi (lian ti eusi eta bisa jadi dikintunkeun ku Anggota), bahan, téks, gambar, vidéo, grafik, dagang, logos, ikon tombol, musik, software jeung elemen séjén anu aya di Loka nu mangrupakeun hak milik Myeyelashstore.com atanapi lisénsina urang jeung keur ditangtayungan ku hak cipta, dagang jeung / atawa hak proprietary sejen tur hukum. Anjeun satuju teu ngajual, lisénsi, nyewa, ngadistribusikaeun, salinan, baranahan, ngirimkeun, masarakat awam nembongkeun, masarakat awam nedunan, nyebarkeun, adaptasi, edit, ngaropéa atawa nyieun karya turunan ti sagala eusi atawa bahan dina loka. Kabéh Myeyelashstore.com logo urang (hiasan V Reka, V Reka, Myeyelashstore.com Desain), FLUFF'N, FLUFF'N kandel, cicing di sesah, nu dagang tina Myeyelashstore.com didaptarkeun, Inc. Sadaya eusi Loka urang urang anu gaduh hak cipta ku Myeyelashstore.com, Inc. reserved.Except Sadaya hak salaku dinyatakeun diatur dina Sarat ieu, teu lisénsi nu dibérékeun ka anjeun sarta henteu hak anu conveyed ku kahadéan tina ngakses atawa maké loka éta. Sadaya hak nu teu teges dina Sarat ieu ditangtayungan ku Myeyelashstore.com.

umum Disclaimers

Anjeun nganggap kabeh tanggung jawab sarta résiko nu aya kaitannana ka pamakéan Anjeun tina Loka éta. Situs, jeung sakabeh eusina, dagangan, sareng inpo sejenna ON OR diaksés FROM atawa melalui situs ieu OR A "numbu" loka anu disadiakeun ON AN "AS IS" AND "AS sadia" dadasar tanpa jaminan sagala jenis, boh nganyatakeun OR tersirat , kaasup tapi teu sawates kana HARANSI tersirat OF MERCHANTABILITY, kabugaran pikeun sabagean TUJUAN, non-ngalanggar, kaamanan atawa akurasi. Husus, tapi tanpa watesan, Myeyelashstore.com henteu ngajamin yén: (1) Informasi dina loka ieu bener, akurat atawa bisa dipercaya; (2) fungsi ngandung dina loka ieu bakal UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE; OR (3) defects bakal dilereskeun, OR yen ieu loka atawa server anu nyieun eta sadia gratis virus OR komponén séjénna nu ngabahayakeun. Myeyelashstore.com ngajadikeun euweuh HARANSI nanaon nu ngeunaan situs mana wae non-Myeyelashstore.com nu anjeun bisa diarahkeun atawa hyperlinked ti Loka ieu. Hyperlinks anu kaasup solely keur genah anjeun, sarta Myeyelashstore.com ngajadikeun euweuh Répréséntasi atanapi HARANSI kalawan hal ka akurasi, ketersediaan, suitability atawa kasalametan informasi disadiakeun dina situs non-Myeyelashstore.com misalna. Myeyelashstore.com teu ngesahkeun, ngajamin atawa ngagaransi sagala produk atawa ladenan nu ditawarkeun atawa disadiakeun ku atanapi atas nama pihak katilu dina loka.

Bantahan - NO nasihat profésional

Sagala informasi disadiakeun ku urang ngeunaan produk atawa lamun heunteu (déskripsi misalna produk atawa parentah) nyaéta pikeun tujuan informational wungkul. Anjeun teu kedah nyandak naon Peta dumasar kana sagala informasi anu dikandung dina loka. Mangpaat theSite teu dimaksudkan pikeun ngawula ka salaku diganti pikeun nasihat profésional. Anjeun kudu maca jeung mastikeun nuturkeun sakabéh labél produk, inserts bungkusan na parentah jeung sakabéh arah produsén sarta warnings tur neangan saran profésional bebas lamun hade.

pajeg

harga total anjeun bakal kaasup harga sahiji produk tambah sagala pajeg jualan lumaku; pajeg kaayaan sarta lokal jualan sapertos ieu dumasar kana alamat pengiriman barang sarta laju pajeg jualan di pangaruh dina waktu anjeun mésér produk. Urang bakal ngecas pajeg ngan di nagara bagian mana barang dijual ngaliwatan internet anu kena.

INDEMNIFICATION

Anjeun satuju indemnify, tahan bahya, sarta ngabéla Myeyelashstore.com, indungna anak, subsidiaries, bagean, sarta affiliates, sarta maranéhanana perwira masing-masing, direksi, pagawé, agén jeung affiliates tina sagala na sagala klaim, Liabilities, Karuksakan, waragad sarta expenses tina pertahanan, kaasup waragad attorneys ', sagala cara timbul ti atanapi patali pamakéan ilegal anjeun loka éta, palanggaran anjeun Sarat ieu atawa Sarat jeung Kaayaan Pamakéan, fitnah atawa infringing eusi dipasang pikeun loka ku anjeun, atanapi palanggaran anjeun tina hukum wae atanapi hak pihak katilu.

Watesan OF liability

Iwal di kasus kalakuan nu jahat dihaja AND ngalaksanakeun gagabah dina bagian Myeyelashstore.com, IN NO acara wajib Myeyelashstore.com, indungna parusahaan ANAK, subsidiaries, AFFILIATES atawa maranéhanana perwira masing-masing, direksi, pagawé, agén, ngaganti, subsidiaries, suppliers, AFFILIATES, atawa katilu pihak nyadiakeun informasi dina loka ieu moal nanggungjawaban kana sadaya ka pamaké loka atawa lain baé OR éntitas keur unggal langsung, teu langsung, husus, incidental, CONSEQUENTIAL OR EXEMPLARY Karuksakan (kaasup, tapi henteu diwatesan ku, Karuksakan Pikeun leungitna kauntungan, leungitna data, atawa rugi pamakean) timbul kaluar ti pamakéan OR henteu mampuh ngagunakeun loka, naha dumasar kana nanaon, keuna ku OR TORT (lalawora). Sanajan Myeyelashstore.com geus disarankan OF OR sakuduna dipikawanoh kamungkinan Karuksakan sapertos OR karugian. Iwal di kasus kalakuan nu jahat dihaja AND ngalaksanakeun gagabah dina bagian Myeyelashstore.com, IN NO acara wajib total liability OF Myeyelashstore.com, AFFILIATES ANAK atawa maranéhanana perwira masing-masing, direksi, pagawé, agén, ngaganti, subsidiaries, suppliers , AFFILIATES atawa pihak nyadiakeun informasi dina loka ieu ka anjeun pikeun sakabéh Karuksakan, karugian, AND Pareng aksi dihasilkeun ti Anjeun maké Situs, naha dina nanaon, keuna ku OR TORT (lalawora), ngaleuwihan jumlah YOU modal pikeun Myeyelashstore.com IN sambungan jeung acara méré naékna liability misalna. Anjeun hereby ngaku yén ayat harita wajib dilarapkeun ka sagala eusi, dagangan na jasa sadia ngaliwatan Loka éta.

Risiko leungitna

Sagala dagangan dibeuli ti Loka kami bakal shipped ku pamawa pihak katilu. Hasilna, judul jeung résiko leungitna keur dagangan sapertos bakal maot ka anjeun kana pangiriman urang pikeun pamawa nu.

WAIVER; remedies

Kagagalan Myeyelashstore.com mun sawaréh atawa pinuh laksana hak naon atawa waiver of Myeyelashstore.com tina sagala breach of Sarat ieu sareng katangtuan ku anjeun teu wajib nyegah latihan saterusna tina katuhu misalna ku Myeyelashstore.com atawa jadi dianggap waiver ku Myeyelashstore .com tina sagala breach saterusna ku anjeun tina sarua atawa istilah séjén tina Sarat ieu. Hak jeung remedies of Myeyelashstore.com handapeun Sarat ieu jeung sagala perjangjian lumaku séjén diantara maneh na Myeyelashstore.com bakal jadi kumulatif, jeung latihan tina sagala katuhu atawa ubar misalna teu kudu ngawatesan katuhu Myeyelashstore urang mun laksana sagala katuhu atawa ubar lianna.

patarosan: Kedah anjeun mibanda patalékan ngeunaan Sarat ieu anjeun bisa ngahubungan kami di info@myeyelashstore.com

Milarian toko kami