.15mm Dua-Tips Y-Split matte Datar rambut soca ekstensi C / D Curl

.15mm Dua-Tips Y-Split matte Datar rambut soca ekstensi - Miss La Mode

$ 7.99 USD $ 9.99 USD

curl
panjang
kuantitas

rincian

1LOT =1Tray

1Tray =16Rows

ketebalan:0.15

curl:CD

Panjangna: 8-15mm panjangna sarua dina hiji baki,

sarta 8-15mm dicampurkeun legnths dina hiji baki

78910
612345

Milarian toko kami