.07mm KONGRES Double-curls 3D 6D Jilid Rusia rambut soca ekstensi 5PCS

Kalangkang Double-curls ekstensi Jilid Rusia rambut soca - Miss La Mode

$ 39.78 USD $ 50.00 USD

curl
panjang
kuantitas

rincian

Kalangkang rambut soca penyuluh

  • curl : JB / SM / CD

  • kakandeleun : 0.07mm

  • panjang :8-9mm/9-10mm/10-11mm/11-12mm/12-13mm

  • curls ganda pikeun tiap strip rambut soca

  • 3D pangaruh layered, husus dirancang pikeun volume extension rambut soca

  • Nyimpen waktos, penanaman gancang



Balanja Bébas pengiriman barang ka sakuliah dunya ku cara Cina Post.
pangiriman Shipped dina dinten bisnis 1 sanggeus mayar narima.
pamayaran PayPal, kartu kiridit
mulih 14 poé duit deui atawa ukar item, pembeli mayar pengiriman barang bursa.
Misslamode

Bahan pangalusna, handicraft pangalusna, ketebalan jual pangalusna!

  • ekstensi rambut soca Misslamode 0.07mm dijieun ti kelas luhur bahan mink sintétik, ku pagawe handicraft pangalusna urang, sangkan sesah volume ekstrim jeung aranjeunna!

Milarian toko kami