.07mm KONGRES Double-curls 3D 6D Jilid Rusia rambut soca ekstensi 5PCS

Shadow Double-Curls Russian Volume Eyelash Extensions - Miss La Mode

$ 39.78 USD $ 50.00 USD

curl
panjang
kuantitas

rincian

Shadow Eyelash Extension

  • curl : J-B/B-C/C-D

  • kakandeleun : 0.07mm

  • panjang :8-9mm/9-10mm/10-11mm/11-12mm/12-13mm

  • Double curls for each eyelash strip

  • 3D layered effect ,special designed for volume eyelash extension

  • Saving time ,faster planting



Balanja Bébas pengiriman barang ka sakuliah dunya ku cara Cina Post.
pangiriman Shipped dina dinten bisnis 1 sanggeus mayar narima.
pamayaran PayPal、Credit Card
mulih 14 poé duit deui atawa ukar item, pembeli mayar pengiriman barang bursa.
Misslamode

Bahan pangalusna, handicraft pangalusna, ketebalan jual pangalusna!

  • ekstensi rambut soca Misslamode 0.07mm dijieun ti kelas luhur bahan mink sintétik, ku pagawe handicraft pangalusna urang, sangkan sesah volume ekstrim jeung aranjeunna!

Milarian toko kami