botol Misslamode F lem 10ml / 5ml Fatest garing

Misslamode 10ml / botol F ngetik lem pangalusna kalawan warna hideung

$ 9.70 USD

ukuran
kuantitas

rincian

  • 10 ml jeung lem 5 ml F,
  • drying gancang extension rambut soca napel
  • Butuh 1-2 detik ka tegalan; Ieu bisa lepas leuwih minggu 4 ~ 6 sanggeus ekstensi rambut soca;
  • Dina tempat tiis, kahirupan rak (unopened) nyaéta 3 bulan.
  • Mun dibuka, eta kudu dipaké nepi di 1 bulan na mangga nunda dina 37 ~ 45 ℉ (3 ~ 7 ℃).

Milarian toko kami