Misslamode ESD12 Anti statik pinset pangalusna pikeun parabot extension rambut soca

Misslamode vetus ESD-12 pinset pangalusna pikeun rambut soca tweezer profésional

$ 4.16 USD $ 6.40 USD

kuantitas

rincian

Panjangna: 135mm

Bentuk: lempeng

pinset anti statis, sampurna nyokot ekstensi rambut soca, PLS milih bentuk pinset nurutkeun watek anjeun.

Milarian toko kami