Misslamode AS14 parabot kualitas luhur rambut soca pikeun volume Rusia pinset rambut soca

Misslamode AS14 parabot kualitas luhur rambut soca pikeun volume Rusia rambut soca

$ 26.12 USD $ 28.70 USD

kuantitas

rincian

Dipaké pikeun 3D-6D rambut soca penyuluh

Idéal tips dénsitas clamping yén moal sono malah hiji ketebalan rambut soca 0.05

Modél newest ku irung panjang pikeun cupture hadé

cut sampurna pikeun 3d, 4d, 6d

Milarian toko kami