Misslamode 6A-SA pinset rambut soca pikeun Rusia volume rambut soca pinset extension

Misslamode rambut soca pinset 6A-SA pikeun volume Rusia extension rambut soca

$ 6.75 USD $ 8.80 USD

kuantitas

rincian

Panjangna: 113mm

Bentuk: bebek tip

6A-SA steel pinset baja, alat sampurna pikeun nerapkeun 3D, 6D, ekstensi 9D volume rambut soca!

Bébas pengiriman barang tina 1pc, pengiriman barang via Cina Post!

Milarian toko kami