Misslamode ESD15 Anti statik pinset alus kalawan tip melengkung parabot extension rambut soca

Misslamode vetus ESD-15 melengkung pinset pikeun extension rambut soca

$ 4.90 USD $ 6.40 USD

kuantitas

rincian

Panjangna: 116mm

Bentuk: melengkung

pinset anti statis, sampurna nyokot ekstensi rambut soca, PLS milih bentuk pinset nurutkeun watek anjeun.

Milarian toko kami