Misslamode Babak Jade Batu pikeun rambut soca penyuluh

Misslamode Babak Jade Batu pikeun rambut soca penyuluh

$ 3.02 USD $ 3.90 USD

Lot
kuantitas

rincian

Leupaskeun lem dinya bari nerapkeun ekstensi rambut soca, lem bakal garing laun dinya kusabab permukaan kmu lemes na

Diaméterna: 5cm

Bisa dipaké kalawan palette lem ngajaga beungeut cai.

Bébas pengiriman barang tina 1pc!

Milarian toko kami