Misslamode ESD11 Anti pinset statik pikeun parabot extension rambut soca na applicator lash

Misslamode vetus ESD-11 pinset anti statik pikeun extension rambut soca

$ 4.90 USD $ 8.60 USD

kuantitas

rincian

Bentuk: lempeng

pinset anti statis, sampurna nyokot ekstensi rambut soca, PLS milih bentuk pinset nurutkeun watek anjeun.

Milarian toko kami