Misslamode 0.05mm rambut soca ekstensi B Curl

0.05mm Profesional rambut soca penyuluh B Curl Misslamode

$ 7.04 USD $ 7.82 USD

panjang
kuantitas

rincian

Balanja Bébas pengiriman barang ka sakuliah dunya ku cara Cina Post.
pangiriman Shipped dina dinten bisnis 1 sanggeus mayar narima.
pamayaran PayPal
mulih 14 poé duit deui atawa ukar item, pembeli mayar pengiriman barang bursa.
misslamode

Bahan pangalusna, handicraft pangalusna, ketebalan jual pangalusna!

ekstensi rambut soca Miss. La Mode 0.05mm dijieun ti kelas luhur bahan mink sintétik, ku pagawe handicraft pangalusna urang, sangkan sesah volume ekstrim jeung aranjeunna!

Harita customer

Dumasar 1 review Nulis review hiji

Milarian toko kami